Städa upp ekonomin och göra utrymme för mer av livets goda

Städa upp ekonomin och göra utrymme för mer av livets goda

Om du vill kunna njuta mer av livets goda är det en god idé att städa upp i din ekonomi. Det finns olika sätt att göra det på, men ett av de smartaste är att samla ihop alla sina befintliga lån och krediter till ett enda stort lån. Då brukar du både få lägre ränta och lägre månadskostnad, vilket kan göra stora under för din privatekonomi. Det viktigaste är att du väljer ett lån med så fördelaktig ränta som möjligt och det finns många enkla knep för att lyckas med det. I det här inlägget kommer du få alla tips du behöver.

Låna med Moank

Moank är en finansiell aktör som hjälper dig att samla dina lån till en mycket fördelaktig ränta. De erbjuder lån från 25 000 kronor ända upp till 600 000 kronor och deras snittränta ligger på 6,5 procent. De använder sig av rörlig, individuell ränta som baseras på den riskbedömning långivaren gör. Om du får din arbetsgivare att ansluta sig till långivaren får du lägsta möjliga ränta och amorteringarna dras direkt från din lön. De tar kreditupplysning från UC och Creditsafe för att kunna göra en så korrekt bedömning av din ekonomi som möjligt. Du kan välja en återbetalningstid på maximalt tolv år.

Stora fördelar för din privatekonomi

Att ta ett lån för att lösa andra lån innebär många fördelar för din privatekonomi. Det är inte minst enklare att enbart betala en faktura per månad istället för flera olika. Små krediter och lån har oftast väldigt hög ränta och den effektiva räntan blir ännu högre på grund av fakturaavgifter och uppläggningsavgifter. Genom att lösa dem kommer du få en billigare månadskostnad vilket kommer innebära ett lyft för din privatekonomi. Pengarna du får över kan du till exempel spara till en buffert eller så kan du helt enkelt använda dem till livets goda för att sätta guldkant på tillvaron.