Pennor för alla olika behov

Pennor för alla olika behov

Alla behöver vi någon gång en penna. Det kan vara på arbetsplatsen, i skolan eller helt enkelt för att skriva en inköpslista för att åka till affären. Men pennor är dåliga för miljön och vi alla borde vara mer försiktiga med dom pennor vi har eller köper in.

Det är alltid bättre att köpa en lite dyrare penna som går att fylla på då den tar slut istället för att köpa billiga slit och släng produkter.

På arbetsplatsen

Visst kan det vara lockande att köpa ett storpack med billiga kulspetspennor. Men det är bättre att investera i pennor som håller längre och även i bläck som inte bleknar med tiden. Detta för miljöns skull men även för företagets ekonomi.

Kulspetspennor är i dagens läge en stil och släng produkt som kostar företag mycket mer än vad man kan tro. Därför är det bättre att investera i kulspetspennor av kvalitet och även refiller av kvalitet.

I hemmet

Även i hemmet används det kulspetspennor i någon mån. Även om behovet har minskat i takt med att teknologin allt mer tar över. Men för att skriva en enkelt inköpslista behövs det ändå en helt vanlig kulspetspenna.

Visst tar du säkert emot en del reklampennor men de håller oftast inte länge. Och det kan även vara frestande att köpa ett billigt storpack. Men gör dig själv och även miljön en tjänst genom att investera i en bra kulspetspenna.

I skolan

Självklart används det mer blyertspennor i skolan då det går att sudda och ändra det som råkat bli fel. Men det används även kulspetspennor i skolan. Lär barnen redan i låg ålder att ta hand om miljön och tänka på vilka produkter de använder sig av.

Ett enkelt sätt att börja är just kulspetspennor. Om alla barn i början av året får en egen speciell kulspetspenna kommer de allra flesta ha kvar samma penna vid årets slut.